Telogic-gruppen den gang


Telogic blev etableret i 1999 i Danmark som MVNE.

Telogic er den første virksomhed, der er blevet forenklet for virksomheder og organisationer til hurtigt og nemt at lancere sin egen mobile tjeneste.

Telogic er Europas førende katalysator (Mobile Virtual Network Operators) på forskellige internationale markeder.

Telogic sikrer en hurtig og effektiv lancering, en professionel operation med fokus på mobile tjenester understøttet af kapaciteter på fastnettelefoni, VoIP og bredbånd.

Telogic nedbryder adgangsbarriererne for nye spillere til at komme ind på mobilmarkedet og lancere selvmærkede mobiltjenester. Dette opnås ved at skabe ekstremt effektive systemer og arbejdsprocesser til serviceproduktion.

Hovedkontoret er i Danmark. Ud over Danmark, Sverige, Polen og Italien er vi repræsenteret i Spanien og Portugal og har kapacitet i Storbritannien, Belgien, Frankrig og Holland.

Telogics værdier

Erfaring
Over 50 succesfulde MVNO lanceres til dato – herunder drift. Telogic har stor erfaring på flere meget konkurrenceprægede markeder. Lancering i forskellige markedssegmenter for forskellige virksomheder. Alle Telecom-tjenester fra Fast over IP til Mobil.
Kontrollere

Kompetence
Et stærkt kompetencegrundlag og forståelse inden for den mobile arena, kombineret med den faste verden. Herunder telemetriske løsninger.
Kontrollere

Tid til fortjeneste
platform og processer giver en omkostningseffektiv drift i forhold til egen udvikling. Sænket risiko og hindringer for markedsadgang gennem vores store kommercielle model. Sikrer en hurtig og sikker lancering – hurtigere lancering hurtigere tid til profit
Kontrollere

Tid til markedet
Telogic-modellen skærer tid til marked, fra appr. 6 måneder til 2,5 måneders gennemløbstid. Telogic har forskellige fleksible samarbejdsmodeller – tekniske og kommercielle har givet alternativer og trygge og hurtige markedsførings- og hurtigte.
Kontrollere

Uafhængige
Ingen kanalkonflikt, da Telogic ikke er målrettet mod slutbrugere.
Kontrollere

Fleksibilitet
Tilpasning af vores systemer og skrider frem til vores kunder med veldefineret samspil mellem system og processer mellem vores kunder og Telogic – sikrer, at vores kunde fokuserer på relevante aktiviteter: Gå på markedet, slutbrugererhvervelse mv.

Vi samarbejder med dygtige låsesmede i dag og ar base på Amager, du kan forebygge indbrud sådan.. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *